Binnen Schilderwerken

ConQrete

ConQrete wordt vooral gebruikt voor decoratieve afwerkingen op muren maar kan ook toegepast worden op hout, mdf, meubels zolang de ondergrond voldoende egaal, stabiel, schoon en droog is. ConQrete leent zich niet voor de natte ruimtes of horizontale afwerkingen die belast worden, zoals een vloer, trap of keukenaanrecht.

Marrakech walls

Marrakech verf is een natuurlijke kalkverf met een matte uitstraling. Het is gemaakt van natuurlijke materialen zoals kalk, marmerpoeder en natuurlijke pigmenten, wat het een duurzame en milieuvriendelijke optie maakt. Marrakech verf staat bekend om zijn zachte, poederachtige uitstraling en is een populaire keuze in interieurontwerp en -decoratie.

Kalkverf

Kalkverf is een natuurlijke verfsoort die wordt gemaakt van kalksteen. Het heeft een poederachtige textuur en matte afwerking, en wordt vaak gebruikt in interieurontwerp en -decoratie vanwege zijn tijdloze en rustieke uitstraling. Kalkverf is duurzaam, ademend en milieuvriendelijk en kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken.

Marrakech verf is ook een natuurlijke verfsoort, maar wordt gemaakt van kalk, marmerpoeder en natuurlijke pigmenten. Het verschil tussen kalkverf en Marrakech verf ligt in de samenstelling en uitstraling. Marrakech verf heeft een unieke, bijna steenachtige uitstraling en kan verschillen in textuur en kleur, terwijl kalkverf een meer uniforme uitstraling heeft. Beide verfsoorten zijn duurzaam en milieuvriendelijk en kunnen worden gebruikt om een ​​unieke look aan een interieur te geven.